Welkom bij Kwins!

door | mei 1, 2023 | news

Wat is Kwins?

Kwins staat voor KWaliteits INSpecties en is opgericht om VGO’s, inspecteurs, vastgoedeigenaren en eigenlijk iedereen die zich bezig houdt met vastgoed een snelle, flexibele maar vooral ook leuke tool te bieden om de kwaliteit van het vastgoed in kaart te brengen. Door jarenlange ervaring in het maken van software in de bouw en de talloze gesprekken met VGO’s en inspectiespecialisten in Nederland hebben we een nieuwe tool ontwikkeld. Deze tool moet inspecteren snel, betrouwbaar en efficiënt maken. Hoe doen we dat?

In Kwins maak je een zogenoemde inspectie “wizard”. Deze wizard tovert op locatie exact de juiste vragen bij de juiste elementen op je scherm. Zo zie je alleen wat nodig is en inspecteer je sneller en efficiënter. Die magie houdt niet op bij de wizard, onze app zit boordevol slimme en handige features die jou verder helpen waar nodig.

En als je dan op kantoor komt, dan maak je in een handomdraai exact de rapportage zoals jij wilt. En wil je die toch aangepast hebben? Dat is eenvoudig, in Kwins geloven we sterk dat data van onze klant is en niet van ons. Daarom bieden we niet alleen Excel of PDF exportmogelijkheden maar kun je zelfs je data rechtstreeks in Word editen. Een rapport op maat maken in Word was nog nooit zo eenvoudig.

Benieuwd naar meer?

LET’S TALK

Contact ons

Weten hoe Kwins jouw organisatie verder helpt?

Plan nu je demo

Toestemming opslaan persoonsgegevens

Recente berichten

Plaats de titel onder het bericht

Plaats de titel twee onder het bericht

MEER INFO

Bekijk app