Inzicht in je prestaties

door | mei 2, 2023 | news

Inzicht in je prestaties

Naast een unieke ervaring tijdens het uitvoeren van je meting willen we ook je data inzichtelijk maken. Uiteraard ben je zelf eigenaar van je data. Om deze data zo inzichtelijk mogelijk te maken hebben we een uitgebreid dashboard beschikbaar in onze beheeromgeving.

Hier kun je in detail je scores bekijken. Zo zie je of je prestatie-eisen zijn behaald en zoom je in op detail niveau. Dat detail niveau kan bijvoorbeeld zijn een selectie op een specifiek geveldeel of gevel element maar ook een specifieke selectie woningen/meetplaatsen. Doordat data realtime wordt verwerkt met de nieuwste technieken van Google heb je razendsnel inzicht in je prestaties.

Keuzevrijheid is belangrijk

Naast het bieden van een goed dashboard vinden we het belangrijk dat jij als klant de data kan verwerken op de manier die jij wilt. Zo hebben we al een complete Word output waarin je zelf kunt bepalen wat er in je rapportage komt en kunnen we hier binnenkort een csv en pdf output aan toevoegen. Daarnaast zijn we druk in gesprek met diverse strategische partners om de data van Kwins inzichtelijk te maken via software koppelingen en zullen we hiervoor een specifieke API set beschikbaar stellen voor iedereen die zijn data wil verwerken buiten ons systeem. Hierover binnenkort meer!

LET’S TALK

Contact ons

Weten hoe Kwins jouw organisatie verder helpt?

Plan nu je demo

Toestemming opslaan persoonsgegevens

Recente berichten